1966

Pas Maar Op, Want De Boot Is Aan - Trudy* En Ruud* - Pas Maar Op, Want De Boot Is Aan (Vinyl)

Het is geen vraag/Pas maar op want de boot is aan (Trudy en Ruud) Melodie/'t Is wonderlijk (T en R) Alles zal veranderen is van de CD "Mooie Liedjes" en de"Verzamel CD Mooie Liedjes" *Hit of Tip-notering in Nederland Bij het vinylparadijs zijn en er 3 vinyl-singles uitgekomen.

Saskia & Serge. Trudy van den Berg (geb. Grootebroek, ) en Ruud Schaap (geb. Den Helder, ). Echtpaar sinds - Pas maar op, want de boot is aan / Het is geen vraag. (Philips JF ) [A: Trudy van der Berg / B: Trudy & Ruud]

Trudy en Ruud hebben Schagen al heel wat jaren geleden verlaten, maar in hun dijkhuis met studio werken ze aan nieuwe projecten. Discography Het is geen vraag / Pas maar op, want de boot is aan.

Saskia & Serge Discografie PHILIPS JF. A: Pas maar op, want de boot is aan. (Trudy van den Berg) B: Het is geen vraag (Trudy & Ruud)

 · Vinyl Zoeken Nederlandstalig Duitstalig Engelstalig Partijen LP's Polka/Instrumentaal Overige talen Vinyl hoezen. Orginele CD's Shop. 4 trudy en ruud pas maar op want de boot is aan het is een vraag 5 paula dennis als je maar betaald oh oh wat ben ik begonnen.


Hall Of Mirrors - Horslips - Horslips Live (Vinyl, LP, Album) That Look You Wear - The Dick McClish Quintet - The Dick McClish Quintet (Vinyl, LP, Album) You Touch My Hot Line
BING